Kanadski pjevač i svjetska superzvijezda, Justin Bieber, naručio je putem dostave svoju novu ljubav. U njegov dom na Beverly Hillsu stigao mu je novi motor marke 'DREW', posebno prilagođen njegovom ukusu. Justin nije gubio vrijeme i odmah je sjeo isprobati svog novog ljubimca, na kojem se ističe znak 'smajlija', kakvog pjevač nosi i na majici. 

Poznato je da 25-godišnji pjevač inače uživa u vožnji luksuznim ljubimcima na četiri kotača, a razlog zašto se sad odlučio za motor možda leži u činjenici kako je izazvao nekoliko incidenata sa svojim pola milijuna dolara vrijednim Lamborghinijem. Tako ga je nedavno policija zaustavila jer nije imao prednju tablicu na vozilu i vozio je sa zatamnjenim staklima, koja su u Kaliforniji zabranjena, a isto tako je platio kaznu od 500 dolara jer pričao na mobitel tijekom vožnje. Međutim, najveći incident skrivio je prije dvije godine s drugim automobilom.


Kanadski miljenik žena je tada, napuštajući bogoslužje u Beverly Hillsu, automobilom marke Dodge Ram 2500 iz 2017. godine,  automobilom naletio na fotografa Williama Wilsona i nanio mu teške tjelesne ozljede. Policija nije smatrala kako je pjevač kriv jer se u zapisniku navodilo kako su bljeskalice fotoaparata krive za nesretni događaj, kao i sam fotograf koji se u trenutku nesreće nalazio na kolniku. Wilson je ipak odlučio tužiti Justina objašnjavajući kako je povod svemu prekid komunikacije s Bieberovim osiguravajućim društvom zbog 'preniske ponude za nanesene ozljede'.