Story radio
Početna Celebrity 962 prikaza 16. siječnja 2019.

Justin Bieber odredio datum vjenčanja

Instagram screenshot.

I pred Bogom se žele zakleti na svoju ljubav

Mladi  kanadski glazbenik, Justin Bieber,  koji je zaludio tinejdžerice diljem svijeta želi i pred Bogom reći 'da'. Ljetos je zaprosio svoju djevojku, 22-godišnju Hailey Baldwin, manekenku i kći poznatog glumca Stephena Baldwina. Njihova veza bila je dosta turbulentna s konstantnim prekidima i punila je novinske stupce. Nakon posljednje pomirbe prošlo je samo mjesec dana prije nego što je Bieber kleknuo i zaprosio je. Prema američkim medijima, par se u tajnosti oženio kod matičara u rujnu u New Yorku. 

Prije manje od pola godine pisalo se kako Bieber i Baldwin neće žuriti pred oltar, no ispostavlja se da to 'pada u vodu'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Izvori bliski paru komentirali su za Entertainment Weekly, Page Six i Hollywood Life kako par priprema crkveno vjenčanje 28. veljače ove godine, što je dan prije Bieberovog 25. rođendana. Od ostalih informacija podijelili su i da par priprema grandiozno vjenčanje iako se za lokaciju još ne zna. Neki mediji pretpostavljaju kako će se vjenčanje održati u Justinovom rodnom gradu Ontariju u Kanadi jer je nedavno tamo kupio kuću vrijednosti 100 milijuna dolara, što je savršeno mjesto za odraditi ceremoniju bez paparazza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Ranije je buduća mladenka potvrdila američkim medijima kako će njena 24-godišnja sestra Alaia biti vjenčana kuma. Među ostalim, manekenka bi željela da Jazymn, Justinova 10-godišnja polusestra ima posebnu ulogu na vjenčanju; ona bi trebala bacati latice cvijeća po crkvi prije nego što Hailey izađe pred Justina i službeno pred Bogom oboje kažu da. 

 

Komentari