Nakon najnovijeg perioda mirenja i svađanja s pjevačicom i glumicom Selenom Gomez, Justin Bieber svoj Instagram profil počeo je zatrpavati religioznim porukama. Upravo zato, najnovija objavljena fotografija iznenadila je sve njegove obožavatelje i pratitelje na ovoj popularnoj društvenom mreži.

Naime, mladi se pjevač pohvalio fotografijom isklesanog i gotovo u potpunosti istetoviranog torza. Navodno je 'umjetnost' koju će pjevač na svojem tijelu nositi do kraja života zahtijevala više od 100 sati rada nekoliko tatoo majstora. 

Mladi pjevač je prvu tetovažu napravio kad je imao samo 16 godina. Tada je svoj lijevi bok ukrasio crtežom galeba. Danas njegov trbuh prekrivaju raznoliki tamni crteži kao što su kosturi, kralj, dvorac i lubanje. Također, pjevač je ranije istetovirao i glavu lava te veliki križ.

'Da tetoviranje ne boli, svi bi nosili tetovaže. No, dobro možda ipak ne baš svi. Preko sto sati zahtjevnog rada uloženo je u crteže na mome tijelu i siguran sam da niti jedan ne bih maknuo da mogu. Jednostavno obožavam umjetnost, a moje tijelo mi je poslužilo kao platno i to me veseli', poručio je Justin.