Justin Bieber se pokušao našaliti za prvi travanj, ali to je ispalo okrutno. Podijelio je na svojem instagram profilu fotografiju sonograma na kojem se vidi beba u trbuhu. Obožavatelji su odmah pomislili da je njegova supruga Hailey Bieber trudna, kao što se već nagađalo po medijiima. Zasuli su društvene mreže pitanjima je li to istina, zato što pjevač nije ništa napisao uz objavu. 

Bieber je uskoro objavio još jednu fotografiju na kojoj je Hailey na ginekološkom pregledu, uz koju je napisao: 'Ako ste mislili da je ovo samo prvotravanjska šala...', i time u očima obožavatelja definitivno potvrdio da će postati otac. Društvene mreže su planule, a 25-godišnji Justin je tek nekoliko sati nakon toga objavio fotografiju sonograma na koji je umjesto bebe ubacio fotografiju psića te na taj način pokazao da se radi samo u prvotravanjskoj šali. 'Čekaj, bože, je li to.... PRVOTRAVANJSKA ŠALA', napisao je.

'Jesam li ja jedini koji misli da je prokleto odvratno da su Justin i Hailey lagali o trudnoći', bio je samo jedan od mnoštva sličnih komentara obožavatelja na društvenim mrežama. Ne čudi, jer brojni fanovi pjevača su se nadali da je 22-godišnja Hailey zaista trudna i da bi to moglo spasiti njihov šestomjesečni brak koji je na klimavim nogama. Šuškalo se u posljednje vrijeme uveliko i o njihovoj rastavi, zato što je pjevač priznao da je već mjesecima u depresiji, a i povukao se sa scene.

'Cijeli svoj život sam proveo na turnejama i koncertima i shvatio sam, a to ste i sami mogli vidjeti na posljednjim nastupima, jednostavno nisam sretan. Platili ste kako biste doživjeli nezaboravno i energično iskustvo, a ja vam to nisam mogao omogućiti. Griješio sam, pokušavao se pronaći, i odlučio sam se sada posvetiti pronalasku samoga sebe kako bi uspio spasiti vlastiti brak i biti otac kakav želim', napisao je svojedobno pjevač u jednoj objavi.