Kako je nedavno javnost šokirala vijest da je glumica i pjevačica Selena Gomez hospitalizirana zbog emocionalnog sloma, njezin odnedavn oženjen bivši dečko, pjevač Justin Bieber u potpunom je očaju. Naime, nakon što je slavio ulazak u zajednički život sa suprugom Hailey Baldwin, Kanađanin sada plače zbog tužne sudbine svoje bivše djevojke, no u društvu svoje nove odabranice.

Vozeći se u automobilu u New Yorku, Hailey i Justin su stali sa strane, a on je plakao i izbezumljeno pokrivao lice rukama. Njegova draga ga je pokušavala utješiti, dajući pritom fotografima do znanja da nije ugodno to što im tako blizu prilaze i fotografiraju ovaj neugodan i žalostan trenutak.

'Justinu će uvijek biti stalo do Selene. Naravno da mu je teško čuti da ona nije dobro', za People je ispričao izvor blizak glazbeniku koji je sa Selenom bio u dugoj vezi s povremenim prekidima i trzavicama. Nakon što su okončalis voju ljubav zauvijek, pjevač je srce poklonio sadašnjoj supruzi te su svoju ljubav ozakonili prošloga mjeseca.