Kristina Krepela poznata je po nenametljivosti i nježnom, pomalo romantičnom karakteru zbog čega ju publika posebno simpatizira. Iako nije baš često u medijima, onda kada je, glumica nastoji uvijek o svemu govoriti iskreno. Tako je, na jučerašnjem predstavljanju kolekcije modnog dvojca eNVy room iskazala svoje mišljenje o pojavi koja je zaludjela svijet - influencerima. 

'Ja sam malo staromodna, iskreno. Možda i malo tradicionalna, u smislu da, nije mi baš jasna ta riječ influencer', objasnila je Kristina i dodala kako se jedna tako moćna riječ koristi u pomalo pogrešnom smislu. 'Mislim da postoji ljepša hrvatska riječ za to, ljudi koji nekako sa svojim stavovima, uvjerenjima i svojim radom i trudom utječu na javno mnijenje i mišljenje. Za mene su to neki drugi ljudi, a ne lijepo sređene djevojke', istaknula je 38-godišnjakinja. 

Kako ne može shvatiti zašto se lijepe djevojke zbog dobrih krpica nazivaju influencericama, glumica je istaknula što za nju označava ta riječ. 'Za mene su to žene koje se možda svakodnevno bore za svoja prava, svoju obitelj, ljubav i za svoje srce. Za mene je to moja mama. Meni je moja mama moj influencer, za mene su to moje kolegice s kojima uskoro imam premijeru, moja redateljica i moje prijateljice', ispričala je lijepa crnka. 

Također, Kristina smatra kako bi svaka žena koja se smatra influencericom: 'Neke žene u svijetu, baš ono kao što sam rekla, svojim stavovima utječu i na mene i potiču u meni da postanem bolja osoba. Apsolutno želim svojim radom i svojim životom utjecati na mlađe generacije djevojaka jer mislim da nije poanta u tome da smo lijepo odjevene i uređene, a onda kad se fasada skine, da ne ostane ništa.'

Kristina je trenutno posvećena glumačkoj karijeri, a 21. veljače premijerno će se održati nova predstava 'Sve o ženama' u kojoj je, uz Lanu Gojak, Mirelu Videk Hranjec i Katarinu Arbanas i sama Kristina jedna od protagonistica komada autora Mire Gavrana. Unatoč tome što joj je fokus na poslu, glumica je već sada razmišljala o tome kakva majka želi biti i što će jednog dana prenijeti na svoje potomke - 'Ja ću dati sve od sebe, budem li ikada imala kćer, da prenesem na nju to da bude žena sa stavom, mišljenjem i obrazovanjem. Žena koja vjeruje u sebe, a ne samo žena koja nosi lijepu haljinu.'