Sve popularniji Brooklyn Beckham najstariji je sin slavnog bivšeg nogometaša Davida i dizajnerice Victorije. Iako je već dovoljno odrastao da vodi samostalan život, mladi ljepotan i dalje rado provodi vrijeme sa svojim roditeljima. Također, ne čudi što se Brooklyn često ugleda na oca i u njemu vidi uzor, a to je dokazao svojom posljednjom objavom na Instagram profilu koju je podijelio i sam David.

Muški dvojac slavne obitelji odlučio se počastiti pizzom pa su zajedno otišli na druženje i poslasticu, a ono što je šarmiralo obožavatelje je njihova modna usklađenost. Naime, i David i Brooklyn odjenuli su crne hlače i maslinastu bomber jaknu, a razlika u njihovim modnim kombinacijama bila je u boji majice. Bivši nogometaš odlučio se za crnu majicu, a njegov nasljednik za sivu. Osim po odjeći, Brooklynovo ugledanje na oca vidi se i po tetovaži. Za razliku od Davida koji je svoje tijelo ukrasio trajnim crtežima, 18-godišnjak ima samo jednu tetovažu na desnoj ruci koja je nalik onim očevim.

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

Maneken u usponu trenutno je u vezi s Chloë Grace Moretz, 20-godišnjom glumačkom zvijezdom. Iako je mlad, Brooklyn iza sebe već ima objavljenu fotoknjigu 'What I see' koja mu je donijela zavidan uspjeh. Osim što već radi na svojoj karijeri, Davidov nasljednik pohađa Parsons School of Design gdje studira fotografiju. Osim Brooklyna, par Beckham može se pohvaliti s još troje mezimaca - Romeom, Harper i Cruzom. Autor: A.S. Foto: Getty, Instagram