Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić, zajedno sa svojim suigračima, trenutno je jedan od najpopularnijih ljudi na svijetu, a svaki njegov korak obožavatelji nogometa budno prate. Tako je svojom posljednjom objavom na društvenim mrežama ponovno pokupio ovacije svojih pratitelja, a ovog je puta u glavnoj ulozi njegov sinčić Lonardo.

Perišić je, naime, objavio kratki video uradak na kojem Leo, kako ga odmilja zovu, puca na gol i pogađa stativu. 'Ćaćino dite. Samo prečke i stative. VAR. Nema gola', napisao je Perišić uz objavu i nasmijao fanove koji su svoje dojmove podijelili u komentarima.

'Kako gađa. To ili imaš ili nemaš', 'Ne, ne, upada sve ubuduće', bili su samo neki od komentara oduševljenih navijača hrvatske reprezentacije. Inače, petogodišnji Leo je nakon utakmice s Argentinom dobio jedinstvenu priliku koju će zasigurno pamtiti cijeli život. Naime, njegov ga je tata pozvao na teren gdje je mališan uspio zabiti gol i izazvao oduševljenje navijača.

Osim Leonarda, Ivan Perišić i njegova supruga Josipa imaju i trogodišnju kćer Manuelu. Perišić je više puta istaknuo kako svo svoje slobodno vrijeme provodi s obitelji koja mu je sve na svijetu.