Ivana Banfić je devedesetih i dvijetisućitih godina palila i žarila domaćom glazbenom scenom, a onda se odlučila povući i posvetiti mirnijem životu. 'Imam te', 'Godinama' i 'Predaleko' samo su neke od njezinih pjesama koje se i danas rado pjevaju, no to sada čine njezini obožavatelji, dok se ona skrasila u Staroj Drenčini kraj Siska, gdje uživa u mirnom obiteljskom životu. Turneje, noćne klubove i glazbeni studio zamijenila je vrtom, kuhanjem i podučavanjem djece, a njezin dan prilično je ispunjen.

'Budim se oko 6:30 svaki dan, nahranim životinje i pripremim sina Jana za školu u koju ga i odvezem. Potom obavim kupovinu, skuham ručak i odem po maloga u školu. Kasnije ga razvozim na izvannastavne aktivnosti kojima se bavi, a ja se za to vrijeme posvetim vrtu i životinjama, puno radim, preuređujem dom i slično. Zaista uživam u tome, a osobito volim gledati izlazak i zalazak sunca na Kupi, predivno mi je', ispričala je Ivana za Story.hr koja je u braku s Krunom Ladišićem od 2008. godine, s kojim ima spomenutog sina.

Kako voli djecu, ali i glazbu, 48-godišnjakinja je spojila svoje dvije strasti. 'Već tri godine podučavam djecu pjevanju. Najprije je krenulo u Velikoj Gorici, a sada to radim u Sisku', otkrila je simpatična Ivana te dodala kako glazba za nju nikada neće biti samo stvar prošlosti. Dapače, uskoro priprema novi hit koji bi mogao osvojiti domaću publiku, a bit će u duhu njezine postojeće glazbe.

'Radim na novoj pjesmi, iako sam rekla da neću više, ali eto, ne mogu odoljeti. Bit će do dance stvar, vrlo plesna, onako kako to volim. Oduvijek sam uživala u plesnoj glazbi, to je moja strast, jako volim i elektronsku glazbu', kaže Ivana koja u svojoj karijeri ima i elektronskih glazbenih komada, no kaže kako se nikada nije pokušala okušati u DJ-anju. Ipak, među pjevače koje najviše voli slušati spada trojka iz legendarne generacije glazbenika koji su kroz prošlost ostavili najviše traga u svjetskoj glazbenoj industriji. 'Moja tri nekako omiljena izvođača su Prince, George Michael i Whitney Huston', priznala nam je Ivana.