Dan očeva u Hrvatskoj se obilježava 19. ožujka, a slavi očinstvo i utjecaj očeva u društvu. Da su očevi jednako važni u životu djeteta kao i majke, pokazale su i brojne domaće zvijezde koje su na društvenim mrežama podijelile kako obilježavaju ovaj poseban dan.

Tako je blogerica i poduzetnica, 28-godišnja Ella Dvornik, na Instagramu podijelila nekoliko fotografija novopečenog supruga Charlesa s njihovom jednogodišnjom kćerkicom Balie. 'Sretan Očev dan svim očevima i našem tati', napisala je Ella pored niza fotografija kojima je raznježila svoje fanove.

Glumica Ana Herceg, također je svim očevima čestitala njihov dan te objavila nekoliko fotografija svog supruga Antuna i kćerkice Zore, koje je rođena krajem rujna prošle godine, te u opisu fotografija stavila pjesmu Zvonimira Baloga 'Pravi tata'.

Voditelj i urednik emisije 'RTL Danas', Tomislav Jelinčić, koji je nedavno dobio četvrto dijete, na Instagramu se pohvalio kako ima vrlo pažljivu djecu koja su mu, uz pomoć mame Ivane, ispekla kolač s natpisom 'tata' te izradili čestitku na kojoj piše: 'Tata ti si nam najdraži na svijetu'.

Bivša pjevačica, danas radijska voditeljica, Paola Valić Bekić, koju odnedavno gledamo i na Novoj TV, u rubrici 'Mamine drame' u sklopu emisije IN magazin, na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira sa suprugom i ocem svog sina Benjamina te mu upila nekoliko toplih riječi. 'Danas slavimo Dan očeva. Evo našeg tatice, koji nije nešto naručito lud za društvenim mrežama, ali je zato jako dobar i fokusiran tata! Nitko se tatom ne rađa, tata se postaje! Ponosna sam na tebe, ćaća naš! Volim', napisala je Paola.