Najljepši dan u godini konačno je stigao, a baš kao i svi, i domaće poznate face u svojim domovima slave Božić uz obilje hrane, poklona, smijeha i božićnih pjesama. Lijepe trenutke iz svojih domova podijelili su i na društvenim mrežama te svojim obožavateljima dali još jedan razlog za osmijeh i uputili svoje želje povodom blagdana.

'Obilje ljubavi, mira, Božjeg blagoslova i svega što si i sami želite, žele Mikulići! Sretan Božić!' napisala je glumica Marijana Mikulić uz obiteljski portret na kojem njezin suprug Josip te sinovi Andrija, Ivan i Jakov poziraju u odijelima, dok je ona dan obilježila odjevena u omiljeni božićni uzorak - karirani. Vesela obitelj primila je brojne čestitke Marijaninih pratitelja, što im je nesumnjivo dodatno uljepšalo blaženi dan.

Ella Dvornik najljepše želje izrazila je uz fotografiju malene kćeri Balie Dee koja je sretno dočekala svoj drugi Božić uz mnoštvo poklona pod borom koji su je razveselili i nasmijali, baš kao što je ona nasmijala svoju majku i oca Charlesa Pearcea. 'Sretan Božić svima! Želim vam puno zdravlja, strpljenja, ljubavi i sreće', napisala je blogerica uz fotografiju kćeri.

Luka Šulić ove je godine kitio bor sa suprugom Tamarom i sinčićem Valom kojem je ovo također drugi Božić u životu. Na Instagramu je podijelio simpatičnu uspomenu na taj trenutak, a kako bi adekvatno obilježio veliki dan, čak je odjenuo i vestu s božićnim motivom. 'Sretan Božić!' iskreno je poželjeo član dvojca 2Cellos svojim obožavateljima, koji ga počastili brojnim komplimentima i čestitkama.

Ni u domu glumice Ane Gruice Uglešić nije ne nedostajalo blagostanja i ljubavi. Kako je prije nekoliko mjeseci stala pred oltar s psihijatrom Boranom Uglešićem, ovo je njihov prvi zajednički Božić u ulozi supružnika, a u slavlju su im se pridružila i djeca - Anin sin Marat i Boranova kći Antonia. Osim njih četvero, obiteljskoj fotografiji pridružio se i još jedan član - pas Chuko.

'Svim ljudima dobre volje, i onima malo lošije, miran i blagoslovljen Božić želi naša miješana petoročlana posada! Boran, Ana, Antonia, Marat i naš novi član obitelji Chuko.Nakon našeg Arija, vladara mosorskih padina, ovo je naš drugi pas kojem smo odlučili dati dom jer udomljavanje je cool', napisala je Ana i tako istaknula jedno u nizu dobrih djela koje je učinila povodom blagdana.

I osnivačica portala Journal.hr s djecom uživa u blagdanskoj čaroliji. 'Ljubav je ljudima dom i tu je svak na svom. Sretan Božić svakome ', napisala je u opisu fotografije na kojoj grli sina Ivana, dok pored njih sjede i ostale ženske članice njezine obitelji - kćeri Tasha i Tessa. Vesela četvorka i njihov čupavi član obitelji pozirali su ispred raskošnog bora i zaradili komplimente i iskrene čestitke Ivinih obožavatelja.

Iva Balent Božić je odlučila obilježiti uz puno sjaja - doslovno, zbog čega se uvukla u šljokičasti pulover i u društvu djece uživala pored velikog, svjetlucavog bora. Tara, Ivan i Ante s majkom su se uskladili u 'ružnim' božićnim vestama i svima poželjeli najljepše božićne želje. 'Neka mir Božica zavlada u svim srcima. Sretan i blagoslovljen Božić svima', napisala je Iva uz obiteljsku fotografiju. 

Ornela Vištica prisjetila se najljepših trenutaka iz djetinjstva koje veže za Božić. 'U ovom stanu, baš ovdje, sam napravila svoje prve korake. Nakon rata, devedesetih, kad smo se vratili u stan, zatvarala bih oči pred praznim i potpuno uništenim stanom. Sjela bih pored ovog stakla i vidjela izlog s puno lampica, boja, ljubavi, svjetlosti. Sve o čemu sam maštala sam zapravo i domaštala i danas sam izrazito zahvalna životu. Želim svima obilje pozitivne energije, poniznosti, skromnosti, zahvalnosti, poštovanja, mira, sreće, veselja, radosti i topla srca koja šire ljubav ove noći. Sretan Božić, ljubi vas Ornela', napisala je glumica i 'rastopila' srca svojih obožavatelja.

Ovaj Božić posebno je važan i sretan u domu nogometaša Juniora Fernandesa da Silve i njegove odabranice Marte. 'Mateov prvi Božić. Ovo je najposebniji Božić koji smo ikada slavili. Sretan vam svima!' napisala je Marta na Instagramu i tako istaknula važan trenutak te pokazala raskošno uređen dom čime je izazvala oduševljenje svojih obožavatelja.

Mirna Medaković Stepinac udružila je snage s Nevenom Rendeli Vejzović pa su glumica i HRT-ova urednica svoje su blizanke odjenule u Djedove male vilenjake. 'Sretan Božić uz sad već tradicijsku fotografiju', napisala je Mirna na Instagramu uz fotografiju Lee, Mare, Kaje i Zore koje su raznježile baš sve.

Foto: Instagram