Lejla i Tarik Filipović jedan su od omiljenih parova na domaćoj sceni, a koliko se vole vrlo često pokazuju objavama na društvenim mrežama. Par koji voli obilaziti restorane i dobro jesti nerijetko ljubav jedno drugome iskazuju 'kroz želudac', a ni ovoga puta nije bilo drugačije. Tako se Lejla na Instagram Storyju pohvalila iznaneđenjem koje joj je Tarik priredio, i to bez posebnog povoda, samo da joj pokaže koliko mu je stalo do nje.

Voditelj 'Potjere' svojoj je supruzi na vrata stigao s ukusnim sushiijem koji bivša Miss Hrvatske obožava. Osim slasnog jela, Tarik joj je poklonio i buket cvijeća sačinjen od ružičastih ruža i bijelih ivančica. 'Kad te mužić iznenadi pa donese večeru i cvijeće', napisala je sretna Lejla, a ne sumnjamo kako su joj mnoge obožavateljice na trenutak pozavidjele na ovakvom tretmanu.

Par koji voli dijeliti strast prema dobrom zalogaju u braku je od 2007. godine, a o njihovom odnosu pišu se samo lijepe riječi. Osim toga, i sami se često pohvale zajedničkim trenucima i aktivnostima koje vole obavljati u dvoje, a kruna njihova odnosa je i 10-godišnji sin Arman. Osim Armana, Lejla ima i sina Dinu Majolija iz prvog braka, kojeg je Tarik prihvatio kao vlastitog.