Simpatična glumica Petra Cicvarić i njezin partner Peđa Gvozdić u rujnu 2016. dobili su svoje prvo dijete, a malenoj su nadjenuli ime Korana. Ova preslatka djevojčica još nije ni svjesna da ime i prezime dijeli s još jednom poznatom Hrvaticom, a riječ je o svima poznatoj voditeljici Korani Gvozdić. Kako su od bebinog dolaska na svijet ove dvije djevojke povezane čak i ako se ne znaju, došlo je vrijeme da se dvije imenjakinje upoznaju.

'Kad su se upoznale dvije Korane Gvozdić (ili mama sa svojim Koranama)', napisala je Petra u opisu fotografije koja pršti od sreće i iskrenih osmjeha triju slatkih djevojaka. Je li ime Petrine i Peđine kćeri slučajnost ili namjerno uzrokovana situacija Petra je svojedobno otkrila za tportal.

 'Dugo nismo imali žensko ime jer se nismo mogli dogovoriti. Bili smo na Korčuli kada smo zaključili da se i njemu i meni sviđa ime Korana. Oboje volimo rijeke i vezani smo zajedničkim uspomenama za rijeku Koranu pa smo zato zaključili da je to najbolje ime za naše dijete', otkrila je glumica.

Foto: Facebook