Story radio
Početna Celebrity 4732 prikaza 11. siječnja 2019.

Kako je Severina izgledala prije 30 godina?

Dražen Kokorić.

Promjena je drastična

Severina Kojić jedna je od najpoznatijih hrvatskih pjevačica. Ova 46-godišnjakinja iza sebe ima karijeru dugu skoro tri desetljeća, na tisuće koncerata i petnaestak albuma. Prije nego što je Severina postala zvijezda kakvu danas poznajemo, bila je tek djevojka na početku karijere s potpuno drugačijim imidžem od onoga današnjeg. Jedan od prvih nastupa tada mlade 17-godišnjakinje bio je onaj u hotelu Marjan u Splitu iz 1989. godine. Gusta crna kosa skupljena u rep, upečatljive obrve i mala crvena haljinica kojom je oduševila publiku dali su do znanja da je riječ o Splićanki o čijem će se imenu još dugo pričati. 

Godinu dana nakon ove snimke, Severina je odnijela pobjedu na radijskom natjecanju i time osvojila snimanje prvog albuma. Danas je ona jedna od najvećih zvijezda kako u Hrvatskoj, tako i u susjednim nam državama, a da natapirana kosa i guste obrve više nisu njezin stil pokazuje svakodnevnim objavama fotografija na društvenim mrežama gdje pjevačica izgleda neprepoznatljivo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Svjetlija kosa, uglađenije obrve, prirodni make up i skupocjeni dizajnerski komadi postali su Severinin zaštitni znak, a pjevačica se izgledom često hvali i objavljujući fotografije na svojim društvenim mrežama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

 

Komentari