Producentica Lindsay Shookus dosad se nije morala skrivati od objektiva i medija kada bi šetala ulicom, no otkako je u vezi s glumcem Benom Affleckom, život joj se promijenio te je sada prepoznatljiva javna osoba. Iako se još uvijek nije naviknula na to, ne može se požaliti jer s glumce zaista uživa u ljubavi.

'Čudno mi je sve to. Svoju cijelu karijeru provela sam iza kamere i to je mjesto na kojem se osjećam ugodno. Ja sam producentica, majka, prijateljica. To što sam javna osoba ispunjava me smijehom', rekla je Lindsay Shookus u intervjuu za Elle. Lindsay također tvrdi kako ljudi ne razmišljaju o njoj, a pohvalila se i kako joj nije bitno je li javna osoba ili ne. Tako, nema problema s nekim od stvari koje takav život nosi, no smatra kako bi i bez toga bila sretna i živjela normalno.

'Netko pomisli na vas jednu minutu , a onda se prene i počne planirati što će pojesti za ručak', kaže dobitnica Emmyja. Kako ima petogodišnju kćer Madeline, Lindsay je svu svoju pažnju posvetila njoj, a kroz to je naučila ulagati vrijeme i u samu sebe i svoj boljitak. 'Utrošila sam puno vremena u zadnje dvije godine kako bih se poboljšala. Ljubav prema samom sebi ima stvarno značenje. Dugo sam mislila kako je to bezvezarija. No, uistinu je važna', kaže 37-godišnjakinja koja s Benom živi u New Yorku.