Story radio
Početna Celebrity 3225 prikaza 16. svibnja 2018.

Kako se zvijezde oporavljaju od sinoćnjeg žestokog tulumarenja?

Robert Gašpert.

Mnoga poznata lica sinoć su ostavila zadnje atome snage na plesnom podiju Story Hall of Famea powered by Romerquelle

Da se sinoć opako tulumarilo dokazale su brojne fotografije i videozapisi domaćih lica na društvenim mrežama, a neki od njih usudili su se reći kako je Story Hall of Fame službeni afterparty bio nabolji party godine. Iako su se zabavili i svu snagu ostavili na plesnom podiju, 'dan nakon' ono je što muči mnoge kada su u pitanju noćni izlasci, osobito oni usred tjedna poput ovog sinoćnjeg u Laubi. 

Od svih koji su do ranih jutarnjih sati tulumarili u prvim redovima, jedna od najustrajnijih i najizdržljivijih bila je Lea Mijatović koja ovih dana i sama ima razloga za slavlje i veselje. Ipak, jutro nakon toliko plesanja i pjevanja često je vrlo teško, no pjevačica je pronašla lijek za mamurluk.

 | Author: Josip Regović Josip Regović.

'Na sreću, nova pjesma je snimljena, a spot za istu snimam tek idući tjedan tako da sam iskoristila priliku i jutros ranom zorom pobjegla s Andrejem na more - jer nema boljeg nakon vrhunskog partyja i duge rasplesane noći nego ukrasti par dana za sebe i biti negdje bliže moru koje obožavam u sva godišnja doba!' kaže Lea koja je u prvim redovima vladala podijem u društvu prijateljice Ane Radišić. 'Što se tiče samog partija, oborili ste nas sve s nogu - doslovno i apsolutno  svake godine opravdate titulu 'party godine'!' dodala je oduševljeno glazbenica. 

 | Author: Dražen Kokorić Dražen Kokorić.

Među onima koji su najduže ostali zabavljati se bila je i Iris Androšević Pinjuh koja, za razliku od Lee, nije mogla pobjeći odmarati na more već su je čekale brojne obaveze već od jutra. 'Nisam mogla predugo spavati i odmarati, morala sam već prijepodne krenuti u obaveze. Malo sam usporena, moram priznati, noge me bole od štikli i plesanja. Jutros sam s prijateljicama razmjenjivala dojmove, glazba je bila famozna. Sad sam već malo bolje kako dan teče, 'dobila' sam se', priznaje dizajnerica interijera koju su, osim poslovnih obaveza jutros dočekale i one majčinske.

 | Author: Robert Gašpert Robert Gašpert.

Unatoč brojnim plesačima koje je bilo gotovo nemoguće 'potjerati' kući, bilo je i onih koji su zbog obaveza nešto ranije napustili zabavu. Jedna od njih bila je i glumica Tara Rosandić.  'Imala sam sreću da sam ujutro rano imala probu za predstavu pa se nisam baš mogla napiti ili puno i žestoko tulumariti. Jesam malo umorna, moram priznati, ali imam vremena još malo odmoriti da budem spremna za obaveze koje me čekaju kasnije', ispričala je 30-godišnjakinja koja je sinoć osvojila nagradu za u kategoriji Novo lice.

Komentari