Da se sinoć opako tulumarilo dokazale su brojne fotografije i videozapisi domaćih lica na društvenim mrežama, a neki od njih usudili su se reći kako je Story Hall of Fame službeni afterparty bio nabolji party godine. Iako su se zabavili i svu snagu ostavili na plesnom podiju, 'dan nakon' ono je što muči mnoge kada su u pitanju noćni izlasci, osobito oni usred tjedna poput ovog sinoćnjeg u Laubi. 

Od svih koji su do ranih jutarnjih sati tulumarili u prvim redovima, jedna od najustrajnijih i najizdržljivijih bila je Lea Mijatović koja ovih dana i sama ima razloga za slavlje i veselje. Ipak, jutro nakon toliko plesanja i pjevanja često je vrlo teško, no pjevačica je pronašla lijek za mamurluk.

'Na sreću, nova pjesma je snimljena, a spot za istu snimam tek idući tjedan tako da sam iskoristila priliku i jutros ranom zorom pobjegla s Andrejem na more - jer nema boljeg nakon vrhunskog partyja i duge rasplesane noći nego ukrasti par dana za sebe i biti negdje bliže moru koje obožavam u sva godišnja doba!' kaže Lea koja je u prvim redovima vladala podijem u društvu prijateljice Ane Radišić. 'Što se tiče samog partija, oborili ste nas sve s nogu - doslovno i apsolutno  svake godine opravdate titulu 'party godine'!' dodala je oduševljeno glazbenica. 

Među onima koji su najduže ostali zabavljati se bila je i Iris Androšević Pinjuh koja, za razliku od Lee, nije mogla pobjeći odmarati na more već su je čekale brojne obaveze već od jutra. 'Nisam mogla predugo spavati i odmarati, morala sam već prijepodne krenuti u obaveze. Malo sam usporena, moram priznati, noge me bole od štikli i plesanja. Jutros sam s prijateljicama razmjenjivala dojmove, glazba je bila famozna. Sad sam već malo bolje kako dan teče, 'dobila' sam se', priznaje dizajnerica interijera koju su, osim poslovnih obaveza jutros dočekale i one majčinske.

Unatoč brojnim plesačima koje je bilo gotovo nemoguće 'potjerati' kući, bilo je i onih koji su zbog obaveza nešto ranije napustili zabavu. Jedna od njih bila je i glumica Tara Rosandić.  'Imala sam sreću da sam ujutro rano imala probu za predstavu pa se nisam baš mogla napiti ili puno i žestoko tulumariti. Jesam malo umorna, moram priznati, ali imam vremena još malo odmoriti da budem spremna za obaveze koje me čekaju kasnije', ispričala je 30-godišnjakinja koja je sinoć osvojila nagradu za u kategoriji Novo lice.