Dan nezavisnosti u Americi se obilježava 4. srpnja, a cilj je komemorirati usvajanje Deklaracije neovisnosti koja je izglasana 1776. Mnoge poznate zvijezde na svojim su Instagram profilima podijelile svoje privatne trenutke i otkrile kako oni slave ovaj najvažniji američki praznik, inače u svijetu poznat po fantastičnim vatrometima, dobroj hrani i velikoj dozi patriotizma. 

Glazbenik Enrique Iglesias na svom je profilu podijelio preslatki video isječak na kojem u bazenu sa svojom kćerkicom Lucy koja se rodila u prosincu prošle godine, uživa u ljetnome danu. Malena, vidno oduševljena društvom svoga tate smijala se dok ju je pjevač prskao vodom. U opisu videa, Enrique je svim svojim obožavateljima zaželio sretan 4. srpanj. 


Čini se kako Enrique nije jedini koji je u društvu najbližih htio proslaviti američku nezavisnost. Pjevač John Legend i njegova supruga Chrissy Teigen na svom su profilu također podijelili trenutke s djetetom, preslatkim Milesom Theodoreom Stephensom, a osim dirljive fotografije, glazbenik je objavio i sliku pića kojima su se počastili. 'Slavim Ameriku s crvenim, bijelim i roseom. Ljeto ljubavi...', napisao je pjevač ispod fotografije.

A post shared by John Legend (@johnlegend) on


Glumica Gwyneth Paltrow, za ovu se prigodu okušala u kulinarskim izazovima, a čini se da osim glume, Gwyneth još ima nekoliko talenata. Povodom Dana nezavisnosti, ispekla je pitu koju je odlučila dekorirati tako da nalikuje američkoj zastavi. Osim što odlično izgleda, ne sumnjamo da je kolač i ukusan, a baš takav Dan nezavisnosti je glumica zaželjela svojim pratiteljima napisavši 'Imajte siguran, sretan i ukusan 4. srpanj!'


Američki model Gigi Hadid, svoj je Dan nezavisnosti odlučila proslaviti u krugu prijatelja, a na svom je profilu otkrila da će i njezino slavlje biti ukusno. Manekenka je objavila fotografiju koja prikazuje veliki roštilj i svakojake mesne poslastice. Čini se kako su na vrtnoj zabavi uživali u tradicionalnom američkom obroku pa su tako hamburgere i hot dogove jeli s crveno, plavo bijelih tanjura. 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Reality zvijezda Kim Kardashian cijeli je dan provela na gliseru, a okušala se i u surfanju na vodi. Na svom je Instagramu podijelila nekoliko kratkih video isječaka koji dočaravaju kako se snašla u ovom uzbudljivom pothvatu i svojim pratiteljima zaželila sretan Dan nezavisnosti. Na kraju dana počastila se tradicionalnim američkim sljezovim kolačićima. 

Glazbenik Sam Smith na svom je profilu objavio fotografiju sebe na kojoj je odjeven u jednodijelnu prugastu pidžamu ukrašenu motivima američke zastave. U opisu fotografije, pjevač je napisao 'Sretan vam 4. srpanj, Amerika. Budite sigurni i dobro se zabavite!'

A post shared by Sam Smith (@samsmithworld) on