Jedne od rijetkih fotografija koje se još uvijek izrađuju one su za dokumente i one nas brzinski vrate u prošlost, a određeni foto studiji s ponosom pokazuju tko se sve fotografirao kod njih. 

Tako je i Anita Dujić jednom prilikom otišla izraditi svoje fotografije kada je naišla na brojna poznata lica u nešto mlađim danima. Dekoraterka seta i dizajnerica nakita s veseljem je obožavateljima i pratiteljima pokazala svoje prijatelje i kolege, te se dobro nasmijala. 'Odem izraditi fotke, kad ono, tamo ekipa. Ovo je sve', napisala je uz objavu. Među fotografiranom ekipom pronašla je voditelja Ivana Vukušića izgleda kao da nije dana ostario, repera Edu Majku, te dame koje izgledaju poput mladih studentica, kazališne i filmske glumice Bojanu Gregorić Vejzović s nešto kraćom kosom, Natašu Janjić i pjevačicu Severinu.

Iako svoje tek izrađene fotografije nije podijelila, Anita na društvenim mrežama rado dijeli detalje iz svog života u kojem nerijetko možemo vidjeti njenu prilagodbu na majčinstvo, dogodovštine s putovanja, modu, te kako se brine o svojoj blistavoj koži.