Ana Rucner, naša najpoznatija violončelistica, danas slavi svoj 36. rođendan koji joj je na šaljivi način čestitao i njen bivši suprug Vlado Kalember.

Iako nisu u braku već pet godina, Ana i Vlado još uvijek imaju odličan, prijateljski odnos, pa ne čudi ni glazbenikova čestitka violončelistici. 'Sretan rođendan mama. Ma koliko da ih skupiš, teško me je dostići', našalio se Vlado na račun svojih godina z zajedničku fotografiju njega i Ane na kojoj se smiju jedno drugom u zagrljaju. 


Nedavno je Ana u intervjuu za bosanski Klix,  otkrila i kako je upravo Vlado jedan od krivaca što nije pronašla novu ljubav. 'Nisam u ljubavi. Da sam se zaručila ili udala to bi svi vidjeli, ali pošto sam još uvijek s Vladom u crkvenom braku, teško da to mogu promijeniti', kazala je Ana, koja zajedno s Vladom odgaja njihovog 12-godišnjeg sina.

'Mi smo roditelji, a dijete treba roditelje. Kakvi god da su odnosi među roditeljima to dijete ne bi smjelo osjetiti. Treba praviti kompromise u životu i imati malo poniznosti. Trebate poredati prioritete u životu, a svakom roditelju je dijete na prvom mjestu. Ne smijete biti sebični. Ja sam imala sreću da smo se mi rastali i ostali u dobrim odnosima', rekla je tada.