Puljanin Goran Mijuković bio je natjecatelj u emisiji 'Ljubav je na selu' koji se borio za srce Sandre Blažine, no na kraju nije odabran. 

Početkom mjeseca 29-godišnjak je saznao da je zaražen HIV-om kojim ga je zarazio bivši dečko iz Pazina. Za 24sata Goran je ispričao svoju priču, te je objasnio kako jednako voli muškarce i žene. 'Kad sam dobio rezultate testiranja u zagrebačkoj bolnici odmah sam nazvao bivšeg, a on mi je hladno rekao da će i dalje imati odnose s drugima bez zaštite. Izlazim u javnost samo zato da upozorim druge da prilikom stupanja u seksualne odnose obavezno koriste zaštitu. Ja na žalost na kraju nisam', ispričao je i rekao kako tijekom showa nije bio zaražen jer se nekoliko puta testirao. 

Prve simptome primijetio je još prošle godine i krenulo je od umora, bradavica, bolova u mišićima i drastičnog mršavljenja. 'Bivši negira da je bolestan. Odmah kada smo prohodali sam ga pitao je li se testirao i rekao je da je. Vjerovao sam mu. Bio sam na Klinici za infektivne bolesti 'Dr. Fran Mihaljević' gdje sam obavio testiranje i kad sam dobio nalaze, izbezumio sam se. Ipak, mislim da ništa nisam loše učinio i da mogu hodati uzdignute glave. Kada sam mu ispričao rezultate mojih nalaza, rekao je da ga se to ne tiče i da on nije bolestan', podijelio je Goran.  

Ipak, bez obzira na bolest, Puljanin želi raditi i pronaći obitelj. 'Volio bih se skrasiti s jednom ženom koja već ima dijete', zaključio je.