Nepoznati napadač navodno je bacio eksplozivnu napravu među luksuzne vile u Lisičjem potoku, gdje živi pjevačica Jelena Karleuša, javlja Kurir. Policija je došla na poziv građana i utvrdila da je bačena eksplozivna naprava koja je oštetila dio fasade i unutrašnjost dvorišta jedne od vila. Spomenuti list piše kako u tom kraju ne žive osobe koje imaju kriminalni dosje, a njihov izvor tvrdi kako je bomba bačena u gluho doba noći, iz čega je jasno da je napadač htio odaslati poruku upozorenja.

Pop diva je kasnije na svom profilu na Instagramu demantirala da je bomba bačena u njenom naselju. 'Laž', kratko je napisala 40-godišnja pjevačica. Kurirov izvor tvrdi da policija nije obavila razgovor s Jelenom, ali će to napraviti ako istraga bude zahtijevala. 'Pjevačica nije prijavila policiji bilo kakve prijetnje i uznemiravanja, ali se istraga vodi u svim smjerovima. Istražuje se i je li možda naprava bačena zbog nekog od ostalih stanara koji žive u okolnim stanovima, a to je još desetak ljudi. Međutim, ona je prva na listi zbog posla kojim se bavi i zato što je javna osoba', rekao je izvor.

Policija je navodno utvrdila da eksplozivna naprava nije bila velike razorne moći, ali je mogla povrijediti svakoga tko se tu našao. Jelena Karleuša za Kurir nije htjela komentirati ove navode. Podsjetimo, postoji par osoba s kojima je Jelena u sukobu i koji bi, teoretski, mogli imati motiv da je zastraše. Među njima su njen navodni bivši ljubavnik, bosanski 29-godišnji nogometaš Ognjen Vranješ, kojeg Jelena izbjegava na ročištima suda. On je podigao kaznenu prijavu protiv nje jer mu je navodno prijetila smrću, kao i dvije privatne tužbe u kojima zahtijeva da mu isplati dva milijuna eura. Jelena se također izbjegava pojaviti na sudu s Cecom Ražnatović, koja je protiv nje podnijela tužbu zbog izjava pjevačice jednom srpskom dnevnom listu da je Ceca naručila ubojstvo Zorana Davidovića Ćande.