Khloe Kardashian i kanadski košarkaš Tristan Thompson u travnju prošle godine postali su roditelji djevojčice True, a netom prije njezina rođenja, košarkaš je prevario svoju tada trudnu djevojku. Iako mu je Khloe taj nemili događaj oprostila pa se u srpnju nagađalo kako se par zaručio, a u listopadu da je prekinuo, sada su napokon pokazali u kakvom su zaista odnosu.

Naime, iako ih se dugo nije moglo vidjeti zajedno, Khloe i Tristan uhvaćeni su u zajedničkom izlasku tijekom kojeg su se cijelo vrijeme držali za ruke, a široki osmijesi i zaljubljeni pogledi potvrdili su kako su sve probleme odlučili ostaviti iza sebe.

Za ovu prigodu Khloe je odjenula usku crnu majicu i crne hlače s detaljima od perja, koje su otkrivale njezinu vitku figuru, pa bi mnogi pomislili kako ova reality zvijezda nikad niti nije bila trudna. Cijeli je outfit zaokružila bijelom kožnom torbicom, čizmama na visoku petu od brušene kože i elegantnim sakoom od svile. Tristan je bio modno usklađen sa svojom voljenom, pa je odjenuo crne traperice i crnu majicu te tamno plavu jaknu s potpisom Yves Saint Laurent.