Prema pisanju Kurira, srpski reprezentativac Duško Tošić nedavno je otpustio kućnu pomoćnicu i dadilju Veru Horvat koja je punih deset godina zajedno sa sestrom Kajom brinula o obitelji 34-godišnjeg nogometaša i 40-godišnje srpske pjevačice Jelene Karleuše. Navodno se naljutio na nju jer je skrivala Jeleninu navodnu aferu s nogometašem Ognjenom Vranješom, a Kurir je nakon toga s njom napravio ekskluzivni intervju.

'Punih deset godina sam radila u obitelji Karleuša-Tošić. Došla sam kao dadilja, a onda sam tijekom godina postala i kućna pomoćnica. Atina je imala osam mjeseci kad sam počela brinuti o njoj, a onda se rodila i Nika, pa sam nastavila čuvati obje. Kako nisam mogla sama, dovela sam i moju sestru Kaju i zajedno smo brinule o obitelji. Jelenina majka Divna, koju sam uvijek cijenila i poštovala, preporučila me je kod Jelene', izjavila je za Kurir i dodala kako joj je teško palo što više ne viđa djevojčice. 

'Od siječnja kad je krenula afera s nogometašem Ognjenom Vranješom, počeo je neizdrživ pritisak. Pokušavale smo ne obraćati pažnju, ali sve se prelijevalo na nas. Ispalo je da smo sestra i ja glavni krivci za sve', požalila se.

'U posljednje vreme sve je bilo problem. Njeno nepoštovanje je prelazilo svaku mjeru. Znale smo svoje mjesto, ali nismo htjele biti robovi zbog njenog lošeg ponašanja. Konkretno, bilo je dosta grubih reči. Jednom prilikom mi je rekla: 'Ja kad nekog plaćam, ako mi se ne svidi što radi, kažem m’rš u pi*ku materinu'. To me je baš povrijedilo. Stalno je bio pritisak. Napetost. Prepucavanje. Odjednom joj je sve počelo smetati, šta god da smo učinile, ništa nije valjalo. Vrijeđala nas je i jako smo povrijeđene i razočarane što smo za sve ove godine predanosti dobile nepoštovanje. Zauzela je drzak stav i to je bilo neizdrživo', rekla je Vera, kojoj je najveći problem prilikom čišćenja kuće predstavljao Jelenin ormar.

'Jelena ima mnogo odjeće, koja se stalno mora sortirati i preslagivati. Maksimalno sam se trudila, ali bilo je trenutaka kad od gomile posla nisam stizala srediti sve stvari. Tada se na sav glas derala: 'Ovdje se ništa ne može pronaći, nitko ne zna srediti stvari'. Vjerujte da sam se tresla jer nisam znala što joj u kojem trenutku može pasti na pamet. Bila je ljuta i psovala. Najviše me vrijeđalo kad mi je rekla da ja sa seljačkim mentalitetom ne mogu sređivati njen orman. Na kraju ništa nije valjalo', prisjetila se.

Ipak, ubrzo nakon što je izašao intervju s dugogodišnjom kućnom pomoćnicom, na društvenim se mrežama oglasila i sama pjevačica. Naime, Karleuša je objavila fotografiju dopisivanja s Verom te dala do znanja kako informacije napisane u spomenutom magazinu nisu istinite.

Karleuša brutalno vrijeđala kućnu pomoćnicu
Instagram 

'Slušaj Zoki, prvo je izašlo ono kako smo izbačene, sad moj intervju... dokle brate. Hoće nas ostaviti na miru više?', napisala joj je Vera u poruci.