Kako prenosi srpski Kurir, Jelena Karleuša je odlučila započeti život 'ispočetka' otkako su u javnost dospjele gole fotografije na kojima se navodno nalazi srpska pjevačica. Iako i dalje ne koristi Twitter profil, 40-godišnja pjevačica sve je aktivnija na Instagramu. Tako je danas objavila fotografiju koja je potaknula nova šuškanja o razvodu od supruga, nogometaša Duška Tošića.

'Dan zaljubljenih', napisala je Jelena na fotografiji na kojoj se vidi nekoliko buketa i kutija s cvijećem koje su bačene u smeće. 

Kurir također dodaje i da je za to vrijeme njezin suprug, koji se trenutno nalazi u Australiji, objavio na svom Instagram profilu kratak video iz Sidneyja, ali svojoj ljepšoj polovici nije čestitao 'Dan zaljubljenih'.

Par koji se našao pod povećalom javnosti otkako su prije nekoliko tjedana u javnost dospjele fotografije navodne seks afere između srpske pjevačice i bosanskohercegovačkog reprezentativca Ognjena Vranješa neprestano naglašava kako je s njihovim brakom sve u redu te demantira navode kako su pred razvodom. Posljednja fotografija koju je 40-godišnja Karleuša objavila svakako je doprinijela da u javnosti ponovno započnu šuškanja o problemima u braku Karleuša-Tošić.