Srpska pjevačica, 40-godišnja Jelena Karleuša, već čitavo jedno desetljeće ide u korak s modom, postavlja nove trendove i nema dlake na jeziku, a svojim izjavama često iznenadi javnost. 

Bez obzira na to vole li je ili ne, Karleuša je ispunivši dječje snove, dokazala kako se rad i trud uistinu isplate. To dokazuje i jedna njena izjava iz 1996. godine u kojoj spominje osobu koja je najzaslužnija za sve ono što je do sada postigla. 

'Od malih nogu htjela sam biti pjevačica. To kao da mi je sudbina namijenila. Ipak, da se to uistinu i ostvari, najviše je zaslužna moja majka Divna', izjavila je Jelena. Upravo svojoj majci, pjevačica je posvetila i nagradu na prošlotjednoj dodjeli nagrada Musica Awardsa koja se održala u beogradskoj Areni.

Podsjećamo, Jelena se nedavno našla u centru seks skandala kada su navodno njene eksplicitne fotografije, snimke i poruke koje su bile namijenjene bosanskohercegovačkom nogometašu Ognjenu Vranješu dospjele u javnost. Sav materijal je nazvala fotomontažom, dok Ognjen tvrdi kako su bliski već dvije godine.