Story radio
Početna Celebrity 22208 prikaza 11. veljače 2019.

KARLEUŠA NA METI KOLEGA 'Ona je najveća ku*******'

Instagram (Screenshot).

Nisu se štedjeli

U susjednoj nam Srbiji, trenutno se prikazuje kultna emisija 'Zvezde Granda' u kojoj su jedne od članica žirija i mentorice, pjevačice Jelena Karleuša i Marija Šerifović. 

I kako je prikazano u posljednjoj video najavi emisije, rasprava između dvije pjevačice eskalirala je u veću dramu nego što je bilo potrebno. Naime, Jelena Karleuša svim silama se trudila da jedan od njenih kandidata ne ispadne iz natjecanja, što je gotovo prouzrokovalo fizički obračun između dviju mentorica, piše Kurir. 'Nema rasprave više, dala je glas i to je to', započela je Jelena iako se ostatak žirija nije slagao s njenom odlukom, pa se umješao i Saša Popović koji je jasno istaknuo da Karleuša nema pravo odlučivati ovdje i raditi što želi. 

 | Author: Screenshot Screenshot.

'Mogu raditi što god želim. Mogu se skinuti gola i napraviti špagu', odgovorila mu je, na što je Marija Šerifović burno reagirala i demonstrativno je bacila bubicu.  'A ti, Marija, na svakog tvog kandidata ću bacati bubicu', obratila se i pjevačici Karleuša, a nije im dugo bilo potrebno ni da nasrnu jedna na drugu, pa je Šerifović svojoj kolegici pokazala i srednji prst.

I dok je atmosfera bila toliko napeta da se mogla rezati nožem, Jelena Karleuša dobila je komentar na osobnoj razini i od Saše Popovića. 

'U 2019.godini, s takvim stajlingom i šminkom, s takvim pjevanjem, nećeš ništa postići. Ali ja sam ti dala glas, iako sam velika kuč*****a. Dobar sam čovjek prije svega, a ja kod tebe prepoznajem želju da radiš i da se boriš' rekla je Jelena, a Popović se nadovezao. 'Kao što vidiš, kod nas je sve moguće. Ona je najveća kuč*****a u ovoj zamlji, ali je veliki čovjek', rekao je, a pjevačica je ostala bez teksta i samo odmahnula rukom.

Komentari