Jedna od najpoznatijih srpskih pjevačica Jelena Karleuša jučer je s kćerkama otputovala iz Srbije i pridružila se suprugu Dušku Tošiću u Kini. Odsjeli su u luksuznom hotelu u Makau, a pjevačica je na svom Instagram profilu podijelila fotografije s obiteljskog odmora. Brojne obožavatelje 40-godišnje pjevačice razveselilo je što su u njezinim objavama konačno mogli vidjeti i Duška.

Karleuša napokon u dugo priželjkivanom društvu
Instagram: Jelena Karleuša 

Podsjetimo, nakon što je u javnost izbila Jelenina afera s bosanskohercegovačkim reprezentativcem Ognjenom Vranješom, rijetko ju se moglo vidjeti u društvu supruga, a glasna su bila i nagađanja da će on podnijeti zahtjev za razvod. Iako to još uvijek nije potvrđeno, obožavatelji su sve sigurniji da im u braku ne cvjetaju ruže. Iako oboje objavljuju fotografije s 10-godišnjom kćeri Atinom i godinu dana mlađom Nikom, par već mjesecima nije objavio zajedničku fotografiju.

Karleuša napokon u dugo priželjkivanom društvu
Story 
Karleuša napokon u dugo priželjkivanom društvu
Instagram: Jelena Karleuša 

Ova je godina za pjevačicu jedna od najtežih do sada. Ubrzo nakon izbijanja afere s Vranješom, u ožujku joj je preminula majka Divna. Pored svega toga, Jeleni je i zdravlje ozbiljno ugroženo. Naime, ona već mjesecima trpi velike bolove u kralježnici, a zbog toga bi trebala otkazati nastupe i hitno ići na liječenje. Tvrdoglava zvijezda odbila je otkazati poslovne obaveze, a sav napor sada ulaže da loše razdoblje ostavi iza sebe.