Nakon što je odlučila prestati davati izjave za medije te se oglašavati isključivo putem svog Instagram profila, srpska pjevačica, 40-godišnja Jelena Karleuša, ovaj je put na spomenutoj društvenoj mreži odgovorila na prozivke kolege glazbenika, 50-godišnjeg pjevača Ace Lukasa te ponovno izazvala lavinu reakcija.

Naime, najprije se Jelena putem Instagram profila pozvala na pojedine članke u srpskim medijima optužujući ih kako pišu 'hvalospjeve o kriminalcima i narkodilerima' te kako je 'Srbija u banani' što je Acu, ako je suditi prema reakciji, vidno razljutilo. Pjevač je potom prozvao 40-godišnjakinju kako je licemjerna jer se s istim ljudima koje proziva, nekada i sama družila. 'Drži se ti ove banana države jer samo još ovdje mogu trpjeti tvoje ispade i budalaštine koje, sve češće, ničim izazvana praviš', napisao joj je 50-godišnjak. 

Karleuša ponovno ratuje: 'Gdje ćeš biciklom na Rusiju'
Instagram (Screenshot) 

Međutim, Jelena, s kojom je spomenuti pjevač nekada bio u izrazito dobrim odnosima, nije 'ostala dužna' bivšem prijatelju te mu je javno poslala jasnu poruku. 'Odakle ti ideja prijatelju da mi se obraćaš preko Instagrama? Imaš moj broj ako te je nešto toliko zaboljelo. Ili si morao javno dokazati vjernost za par litara te 'nafte' iz Venecuele na koju ti radiš. Tko tebe dira? Napadaš jedinog pravog prijatelja kojeg imaš. Narkodileri i prostitutke ti nikada neće biti prijatelji. Oni ti nikada neće reći istinu u lice kao ja. Oni te tapšu po leđima, a iza govore sve najgore. Ali, tvoj izbor. Ja ti nisam seljanka da ti ne znam odgovoriti. Meni mozak i bez nafte radi 300 na sat. Gdje ćeš 'biciklom na Rusiju'? Očekujem, kao i uvijek, tvoje izvinjenje i da se ovako nešto nikada više ne ponovi', odgovorila je srpska pjevačica nekadašnjem kolegi i prijatelju. Ako je suditi prema dosadašnjim komentarima na društvenim mrežama, i Jelena, kao i Aco, među pratiteljima imaju one koji se slažu s njihovim stavovima kao i one koji smatraju kako je javna svađa nekadašnjih prijatelja ipak otišla predaleko.