Kako prenosi Kurir, srpska pjevačica Jelena Karleuša, čija navodna seks afera posljednjih tjedana potresa cijelu regiju, sada je odlučila uzeti stvari u svoje ruke te se obračunati s djevojkama za koje se tvrdi da su navodne ljubavnice njezinog supruga, nogometaša Duška Tošića.

Naime, kada je srpska manekenka Vladana Railić potvrdila da je bila u vezi s Tošićem, već sljedećeg dana morala je demantirati izjavu tvrdeći da joj je netko hakirao Instagram profil. Međutim, Kurir navodi kako nije utvrđeno je li profil hakiran dan ili dva prije sporne izjave s obzirom na to da je sve demantirala dva puta u različitim vremenskim razmacima. Karleuša je potom njezine statuse objavila na svojim društvenim mrežama, nakon čega se manekenka predomislila te sve obrisala svjesna da je lagala.

'Vladana je željela pričom o Dušku skrenuti pažnju na sebe, međutim, previše se zaigrala, ne računajući na to da će Jelena poludjeti. Ona joj je zaprijetila preko zajedničkih prijatelja da pusti Tošića na miru te da sve demantira jer neće dobro proći', ispričao je izvor za srpski Kurir. S druge strane, Kurir također navodi kako je 40-godišnja pjevačica na sve načine pokušala dokazati da joj ne smetaju priče da je suprug vara s manekenkom Sofijom Milošević, pa su onda isplivale šokantne poruke u kojima svoju 'prijateljicu' naziva 'prostitutkom najniže klase koja se je*e za novac'.

Podsjećamo, nakon što su u javnost dospjele eksplicitne fotografije koje dokazuju navodnu seks aferu srpske pjevačice i bosanskohercegovačkog nogometaša, 29-godišnjeg Ognjena Vranješa, Karleuša je sve demantirala tvrdeći da je riječ o fotomontaži dok Vranješ tvrdi kako su on i pjevačica bili dvije godine u vezi. Nakon prozivki Vranješa na društvenim mrežama, nogometaš je prošli tjedan podigao tužbu protiv Karleuše zbog prijetnji i uvreda koje mu je upućivala.