Kako prenosi srpski Blic, pjevačica Jelena Karleuša snimljena je po prvi put u javnosti otkako je prije dva tjedna preminula njezina majka, radijska voditeljica Divna Karleuša. Naime, srpsku pjevačicu je majčina smrt jako pogodila zbog čega se povukla iz javnog života te ju obožavatelji sve do sada nisu imali prilike vidjeti. Na videosnimkama koje su procurile u javnost, Jelena je uhvaćena u neprepoznatljivom izdanju.

Ekipa emisije 'Paparazzo lov' snimila je srpsku pjevačicu u društvu supruga, nogometaša Duška Tošića te majčine sestre Danijele. Karleuša je na sebi nosila crnu ležernu odjeću i predimenzionirane crne sunčane naočale koje su doprinijele neprepoznatljivosti 40-godišnjakinje. Kako navodi Kurir, pjevačica je s društvom obilazila novu kuću u koju se planira preseliti sa suprugom i kćerkama. Vilu na Dedinju je kupila od Dragana Stojkovića Piksija, a nakon renovacije ondje će se i preseliti. 

Podsjećamo, nedavno su srpski mediji prenijeli kako je pjevačica odlučila promijeniti i školu koju pohađaju njezine kćeri te će djevojčice uskoro krenuti u školu koja glasi za jednu od najskupljih privatnih škola u Srbiji. Tamo školska godina stoji 10.000 eura, dok se hrana i prijevoz do škole, i od škole do kuće, dodatno naplaćaju, baš kao i ostale izvannastavne aktivnosti, uključujući izlete, knjige, dnevni boravak.