Srpski mediji već danima prenose skandal između 40-godišnje Jelene Karleuše srpske pop pjevačice i 29- godišnjeg Ognjena Vranješa, bosanskohercegovačkog reprezentativca. Kako donose tabloidi, pjevačicu ne prestaje opsjedati 11 godina mlađi nogometaš. Cijela situacija je eskalirala kad su društvenim mrežama počele kružiti gole fotografije na kojima se navodno nalazi Jelena Karleuša, a srpski tabloidi su ih počeli objavljivati. Ako je suditi prema pisanjima medija, za puštanje fotografija u javnost, navodno je odgovoran upravo bosanskohercegovački nogometaš. 

I dok je afera s eksplicitnim fotografijama u punom jeku,  Karleuša se sada obratila javnosti na svojem Facebook profilu napisavši podulje objašnjenje prepuno uvreda, prijetnji i začinjeno psovkama. Nakon toga se prebacila na Twitter opisujući izgled svog spolnog organa u isto vrijeme tvrdeći da je na to primorana radi aktualne afere.                                                                              

— JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) 14. siječnja 2019.

Nedugo nakon toga objavila je i golu fotografiju muškarca na kojoj se navodno nalazi upravo Vranješ, te poruke koje joj je navodno on slao prijeteći da će se ubiti. 'Ja sam duh! Ne postojim više. Pijem sam kući! Mrtav sam pijan! Ako umrem večeras znaj da sam ti najbolji drug!', piše u porukama koje je objavila Karleuša.