Detalji o skandalu Jelene Karleuše ne prestaju. Inače, pjevačica je trenutno kod svog supruga Duška Tošića u Kini te se još uvijek nije oglasila, no to ne sprečava srpske medije da i dalje pišu o detaljima skandala. Tako je Kurir objavio kako je pjevačica nogometaša Ognjena Vranješa dovodila u obiteljsku kuću na Dedinje kada je imala zdravstvenih problema. Njenim kćerima, Atini i Niki ga je predstavila kao doktora koji se brine o njoj.

Kurir piše kako je supruga varala u bračnom krevetu kada je on bio u inozemstvu, a imala je i dobar paravan. 'Jelena i Ognjen su se često viđali u njenoj i Duškovoj kući u Beogradu. Vranješ je kod nje često dolazio 2017. godine kada je imala zdravstvenih problema. Kada se slučajno sreo s pjevačičinim kćerima, Jelena im je rekla kako je on njen doktor. S obzirom na to da su Jelena i Ognjen javne osobe, nikako se nisu mogli viđati po beogradskim hotelima i privatnim smještajima jer bi ih netko prepoznao. Zbog toga ga je morala dovoditi kući, a on ni se sakrio ispod kapuljače i nitko ga ne bi primjetio', ispričao je izvor blizak pjevačici. 

Izvor je nadodao kako je Jelena inzistirala na tome da Ognjen dolazi kod nje jer joj je bio emotivno potreban, a s obzirom na to da je imala operaciju tumora na maternici, vrijeme je provodila uglavnom kod kuće. Nogometaš nije bio presretan što su se tamo sastajali, ali je zbog zdravstvenog stanja pristajao na sve.