Srpska pjevačica Jelena Karleuša, nešto manje od dva mjeseca nakon smrti majke, radijske voditeljice Divne Karleuše, odlučila se ponovno vratiti na scenu te je prije dva dana u Salzburgu održala svoj prvi nastup nakon medijske pauze. Iako se afera Karleuša-Vranješ-Tošić i dalje ne stišava, sudeći prema posljednjem nastupu, pjevačicu ne zabrinjavaju medijski napisi kako se razvodi od supruga, nogometaša Duška Tošića. 

Jelena je na svom posljednjem nastupu na pozornicu izvela mladića kojega je potom pred prepunim klubom skinula te mu zavodljivo plesala u krilu. Na prepoznatljive stihove pjesme 'Ide maca oko tebe', 40-godišnja pjevačica je provokativno zaplesala s polugolim mladićem ne zamarajući se napisima o navodnoj aferi u kojoj ju se optužuje kako je supruga prevarila s bosanskohercegovačkim nogometašem, Ognjenom Vranješom. 

Ispod videosnimke plesa koja je objavljena na Instagramu, nisu svi Karleušin ples shvatili kao dio nastupa pa su ju mnogi u komentarima prozvali zbog neprimjerenog ponašanja te uputili poruke podrške njezinom suprugu koji sporne scene također mora gledati. 'E moj Tošiću, što si ti oženio', 'pravda za Duška', samo su neki od komentara nezadovoljnih pratitelja na Instagramu. 

Inače, srpski mediji posljednjih dana pišu o navodnom razvodu bračnog para Karleuša-Tošić, čemu je u prilog išla i činjenica kako su se Jelena i Duško međusobno prestali pratiti na Instagramu. Međutim, ubrzo nakon što su se mediji raspisali o njihovom razvodu, pjevačica se oglasila na društvenim mrežama optužujući medije kako je riječ o lažima, a ubrzo nakon toga, supružnici, koji trenutno ne žive zajedno zbog nogometaševih poslovnih obaveza u Kini, ponovno su se počeli pratiti.