Story radio
Početna Celebrity 19983 prikaza 10. lipnja 2019.

Karleuša zgrozila javnost zbog ponašanja prema zaposlenici

Screenshot Instagram.

Opet se našla na meti osuda

Srpska pop pjevačica, 40-godišnja Jelena Karleuša, i dalje ne prestaje privlačiti pažnju medija, što privatnim životom, što provokativnim objavama putem svojih društvenih mreža. Tako se i ovaj put našla na meti brojnih kritičara i to zbog svoje kućne pomoćnice, prenosi Alo. Naime, Jelenina starija kći Atina objavila je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj djevojčica pozira u kostimu koji je pop diva odjenula za prvi nastup u Beogradu nakon smrti majke, Divne Karleuše, a jedan detalj je zaokupio svima pažnju.

 | Author: Twitter (Screenshot) Twitter (Screenshot).

Na objavi, osim Atine, vidi se Karleušin suprug, 34-godišnji nogometaš Duško Tošić, naslonjen na šank u kuhinji, ali posebnu pažnju je izazvala žena u pozadini fotografije koja je okrenuta leđima i nešto radi, a na sebi ima crnu majicu na kojoj piše 'staff', odnosno osoblje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Mnogi korisnici društvenih mreža su kritizirali, a čak i ismijali slavnu pjevačicu. 'Drhtim od Karleuše jer joj spremačice nose 'staff' majice', 'ali zašto kućna pomoćnica ima majicu kao da je targetirana sluškinja?', 'top je što služavka nosi majicu na kojoj piše 'osoblje'. Vrištim', samo su neki od komentara. No, naravno, bilo je u onih koji su stali na stranu 40-godišnjakinje: 'Nemojte komentirati sve što ma veze s Jelenom i nalaziti joj mane. Možda je majica neka fora, ne znate zašto je to odjenula'. 

Komentari