Kako prenosi Pink.rs, uskoro bi se trebala otvoriti oporuka Divne Karleuše, majke srpske pjevačice Jelene Karleuše. Naime, nakon što je u nedjelju, 3. ožujka, iznenada preminula radijska voditeljica u 61. godini života, srpski mediji ne prestaju iznositi detalje odnosa Divne Karleuše i kćerke Jelene Karleuše, a posljednji natpisi u medijima nagađaju kako je preminula radijska voditeljica iz oporuke izostavila kći jedinicu. 

'Divna Karleuša nema puno imovine na svoje ime, ali za sada je poznata samo kuća katnica u kojoj je živjela tijekom života. Ona je upravo tu kuću poželjela ostaviti unukama Atini i Niki Tošić. Još uvijek se ne zna točno kome će pripasti kuća, ali dok je bila živa stalno je pričala kako želi da njene unuke budu nasljednice, jer je bila vezana za njih', započeo je izvor za srpski portal. 

'Smatrala je da su Jelena i Duško sebe dovoljno osigurali za čitav život, te njima u materijalnom smislu ništa ne bi bilo potrebno. Kada se otvori oporuka, vidjet ćemo kome će na kraju pripasti nasljedstvo', zaključio je izvor.

Podsjećamo, posljednji ispraćaj Divne Karleuše, koja se posljednjih nekoliko godina borila s teškom bolešću, održan je u prošlu srijedu na Novom bežanijskom groblju u Beogradu. Smrt majke izrazito je pogodila pjevačicu Jelenu Karleušu koja se, kako prenose srpski mediji, posljednjih dana osjeća jako loše te svako jutro posjećuje majčin grob.