Već nekoliko dana glavna vijest svih regionalnih portala je drama između 40-godišnje srpske pjevačice Jelene Karleuše i 29-godišnjeg bosanskohercegovačkog nogometaša Ognjena Vraneša. Podsjetimo, cijela drama je eskalirala kad su društvenim mrežama počele kružiti gole fotografije na kojima se navodno nalazi Jelena Karleuša, a srpski tabloidi su ih počeli objavljivati. Prema srpskim medijima, za objavu spornih fotografija je kriv upravo Vraneš. Zbog velike drame su počele padati ne samo uvrede između ovo dvoje, već i prijetnje. 

Pjevačica je preko društvenih mreža objavila okrutno otvoreno pismo upućeno mladom nogometašu i medijima. Naime, u njemu se Karleuša obraća i Vranješu i govori mu da se ubije, da će se zlo vratiti njegovoj obitelji i da nikada više neće igrati nogomet. Prema srpskim medijima, odvjetnik Nebojša Perović analizirao je njeno pismo i tvrdi da kako bi zbog toga mogla krivično odgovarati. 

'Rečenica gospođe Karleuše 'Moj savjet ti je da se ubiješ odmah', eventualno može sadržavati navođenje drugog lica na samoubojstvo, ali u slučaju da je ono pokušano ili izvršeno. Dakle, ako gospodin Vranješ pokuša samoubojstvo ili isto izvrši, što naravno neće učiniti, onda bi to moglo biti krivično djelo', komentirao je odvjetnik i ističe da je sporna još jedna rečenica iz pisma gdje Karleuša kaže da će se 'sve zlo vratiti njegovoj obitelji'.

'To može sadržavati elemente krivičnog djela ugrožavanja sigurnosti, jer se može smatrati prijetnjom. Potrebno je da se gospodin Vranješ i njegova obitelj uplaše ovoga, osjete strah za svoju sigurnost, pa se onda može smatrati da je izvršeno krivično djelo ugrožavanja sigurnosti. Ako se javnost uznemirila, prijeti joj kazna od tri mjeseca do tri godine zatvora, jer tada tužiteljstvo djeluje po službenoj dužnosti, a može i na osnovu krivične prijave', komentirao je odvjetnik.

Uz sve navedeno, nogometaš može tužiti Karleušu i za dio gdje ona piše kako je on 'završio svoje' i za ugrožavanje sigurnosti i za krivično djelo uvrede.  Pjevačica se zbog svega povukla s društvenih mreža i otputovala u Kinu.