Iako je srpska pjevačica Jelena Karleuša danas u braku s nogometašem Duškom Tošićem s kojim ima dvije kćeri, Niku i Antinu, prije nego ga je upoznala, osjetila je što to znači neuzvraćena ljubav. 

Naime, pjevačica je jednom prilikom priznala kako je bila ludo zaljubljena u svog kolegu pjevača Željka Šašića, još kada je bila djevojka na početku svoje karijere. 'On je tada bio jako velika faca, imao je duge lokne. Sve su se djevojke, pogotovo one iz Zemuna palile na Željka Šašića, pa tako i ja. Sjećam se, bio je u Budvi na plaži sa svojih 50 obožavateljica i nije me htio ni pozdraviti. Ja sam mu prišla i stala ispred ručnika na kojem je ležao zaklonivši mu sunce i rekla: 'Ja ću biti veća zvijezda od tebe', ispričala je pjevačica prije nekoliko godina za jednu televiziju i otkrila kako joj je svaka ljubav bila uzvraćena do Željka. 

'Bio je puno stariji od mene i naravno da ga dijete nije zanimalo. E tu sam doživjela prvo ljubavno razočaranje, ali i naučila pouku da se za ljubav treba boriti', rekla je.