Suprug poznate srpske pjevačice Jelene Karleuše, 34-godišnji Duško Tošić, jučer se dobro zabavljao. S kćerkama Atinom i Nikom te  sestrom Katarinom i nećakinjom Anjom posjetio je Disneyland park u jednom od najvećih gradova u svijetu, Shanghaiu. Srpski reprezentativac na svom Instagram profilu podijelio je fotografije na kojima uživa u omiljenom ženskom društvu.

Osim što je pozirao s kćerkama, s 10-godišnjom Atinom i godinu dana mlađom Nikom, Duško je podijelio fotografije na kojima veselo društvo karta, a pred kraj večeri su se čak i rasplesali. Na snimci, vidno raspoloženi Duško i Atina, plešu i ne skidaju osmijeh s lica. Brojni obožavatelji ipak su primijetili da na Duškovim fotografijama, kao i posljednjih nekoliko mjeseci, nema Jelene.

Supružnici redovito objavljuju fotografije s kćerkama, ali na njihovim profilima u posljednje vrijeme nema fotografija na kojima su njih dvoje zajedno. Brojni obožavatelji stoga su sve sigurniji da jednom od najpoznatijih srpskih parova u braku ne cvjetaju ruže. Podsjetimo, nakon što je u javnost izbila Jelenina afera s bosanskohercegovačkim reprezentativcem Ognjenom Vranješom, par je prestao objavljivati zajedničke fotografije, a glasna su bila i nagađanja da će Duško podnijeti zahtjev za razvod.