Dadilja koja je deset godina radila u obiteljskom domu pjevačice Jelene Karleuše i dobila ekspresni otkaz zbog porno skandala i navodne veze koju je pop diva imala s bosanskim nogometašem Ognjenom Vranješom, sprema se stati pred milijunsko gledateljstvo. Pitanje je hoće li moći šutjeti o svim tajnama koje je saznala u toj kući, piše Kurir. Naime, kako je bez posla i treba joj novac, Vera Horvat je u pregovorima da sudjeluje u trećoj sezoni gledanog srpskog reality showa 'Zadruga 3', a s s njom će ući i njena sestra koja je također radila kao pomoćnica u Karleušinoj kući.

Karleušina najurena dadillja spremna je otkriti njihove tajne
Instagram (Screenshot) 

Osim što bi mogla razotkriti njeno 'prljavo rublje', Jelenu Karleušu će sigurno zabrinuti i činjenica da će Vera i sestra dobiti znatno veći honorar od onog koji im je pjevačica davala dok su radile za nju, što će im sigurno biti poticaj da ne drže jezik za zubima, piše spomenuti list, pozivajući se na dobro obaviješteni izvor. Navodno će svaka dobivati oko 300 eura tjedno.

Karleušina najurena dadillja spremna je otkriti njihove tajne
Instagram 

Podsjetimo, Jelenin 34-godišnji suprug Duško Tošić nedavno je Veri dao otkaz nakon što je saznao da je ona znala i skrivala pred njim činjenicu da je 29-godišnji Ognjen Vranješ dolazio u njihovu kuću za vrijeme afere s Jelenom. Vera koja je, osim što je čuvala njihove kćeri, desetogodišnju Atinu i devetogodišnju Niku, radila i kao kućna pomoćnica, nakon otkaza je za Kurir ispričala kako je prije afere s Vranješom sve bilo dobro, ali nakon toga je pritisak u kući postajao sve neizdržljiviji, a ona i sestra bi često poslužile kao 'žrtveno janje'. Kao primjer je navela Jeleninu garderobu koju pjevačica ima u izobilju. Nije ju bilo lako složiti i sortirati po Jeleninoj volji, zbog čega bi se diva često znala derati na nju i vrijeđati je zato što je porijeklom sa sela. 'Da je Divna živa, Jelenina majka, koja je zaista bila divna žena, ništa od ovoga se ne bi dogodilo', rekla je dadilja za Kurir.