Posljednjih nekoliko tjedana, srpska 40-godišnja pjevačica Jelena Karleuša tema je čitave regije, a sve zbog navodnog seks skandala u kojem se našla sa 29-godišnjim nogometašem Ognjenom Vranješem. 

Jelena i dalje negira njihovu navodnu aferu, dok Vranješ s druge strane tvrdi kako su bili dvije godine zajedno. Sada, javnost ne prestaje pričati o navodnim porukama koje je Jelena Karleuša 2017. godine slala svom ljubavniku, pa svakih nekoliko dana ispliva novi sadržaj poruka koje su razmjenjivali u zanosu strasti. 

U samom jeku nogometne sezone, mladi nogometaš i pjevačica razmjenjivali su perverzne poruke u kojima su si govorili što si žele raditi prije nego što ode u karantenu. Ako je suditi prema prepiskama koje prenosi Alo.rs, Jeleni se Ognjen sviđa najviše nakon utakmica koje odigra. Nove poruke pročitajte ovdje

Prisjetimo se, Karleuša je navodno u porukama koje su jučer izašle u javnost, pokazivala i koliko joj je stalo do Vranješa. U jednom dopisivanju, Ognjen je istaknuo koliko mu je neugodno što ga pjevačica tetoši, da mu je čak masirala i noge, a ona je, sudeći prema porukama, odgovorila na poseban način.