Domaća glumica i dizajnerica Katarina Baban nerijetko svoje brojne obožavatelje počasti simpatičnim objavama na društvenim mrežama, a svojim posljednjim fotografijama, objavljenim na Instagramu, pokazala je da se i njoj događaju neočekivane situacije koje bi mnoge izbacile iz takta.

Naime, na Instagram storyju koji je objavila, Katarina pozira uz vrata automobila na kojima je izbijeno staklo. Video je snimala njezina prijateljica koja je kroz smijeh komentirala kako je Katarina 'pokidala' auto, a unatoč nesvakidašnjoj situaciji i sama je Katarina ovu nezgodu shvatila na humorističan način te se nije mogla suzdržati od smijeha.

Ipak, ubrzo se uhvatila u koštac s problemom i uspješno popravila staklo na vratima automobila, vrativši sve u prvobitno stanje, nakon čega je ponosno pozirala uz automobil pokazavši kako je ovakve situacije ne mogu pokolebati.

Simpatična glumica, koja je nedavno napunila 30 godina, vrlo je zauzeta poslovnim obavezama, jer osim što glumi, dizajnira i odjeću, a povodom svog rođendana odlučila je uvesti neke značajne promjene u svoj život. 'U budućnosti samo želim zdravlje i mir. Odlučila sam da ću kroz ovu godinu samu sebe istrenirati da se ne živciram oko svega i svačega', otkrila je Katarina za Story.hr nedavno te istaknula kako ju rast broja godina ne opterećuje.

'Ne bojim se starenja, iako sam se malo lecnula kad sam kraj svog imena vidjela broj 30. Brzo se to nekako prikralo, ali uistinu sam zadovoljna sa svime što sam uspjela postići do tridesete godine i zahvalna sam na svemu tome', zaključila je Osječanka.