Nakon što se nedavno požalila da se ne osjeća baš najbolje zbog bolova u bubregu, Katarina Grujić završila je u bolnici. Iako se ne zna što je točan uzrok odlaska liječniku, nagađa se da se radi o problemima s bubregom na koji se požalila nedavno. Tada je rekla da se osjeća malaksalo i da joj jako smetaju visoke temperature. Unatoč tome što je naglasila da otkazivanje nastupa ne dolazi u obzir, na svojim je društvenim mrežama objavila da se svi koncerti do daljnjega odgađaju. 

'Dragi moji, zbog zdravstvenog problema i hospitalizacije, nažalost, moje gostovanje u Skenderiji u Sarajevu se otkazuje. Ostali nastupi u kolovozu će isto biti pomaknuti. Uskoro se ponovo družimo i radimo najluđe zabave', obratila se 27-godišnjakinja svojim obožavateljima. 

Sada je dodatno zabrinula svoje pratitelje i javnost, zbog toga što nitko ne zna što joj se točno događa i koliko je dugo neće biti na sceni. Katarina je dodala kako se očito nije dobro odmorila, što ju je sada dotuklo do kraja. Iako je pjevačici ovo ljeto većinom radno, istaknula je kako uspjela svugdje naći po tri četiri dana za sebe. Tako je malo uživala u Budvi, grčkom otoku Mikonosu, ali u Hrvatskoj u Istri, točnije u Rovinju.