Pisanja britanskih tabloida o svađi između Meghan i Kate i dalje se ne smiruju. Izvor iz palače ispričao je za Daily Mail kako je Kate Middleton čekala da Meghan Markle napusti imanje Sandringham, na kojem je cijela kraljevska obitelj dočekala Božić, te se potom pridružila svom suprugu, princu Williamu, u lovu. 'Kate često ide u lov kada je na kraljevskom imanju u Sandringhamu. Već je postala odlična u lovu. Voli lov, ribolov i seoski način života' izjavio je.

S obzirom na to koliko se vojvotkinja od Sussexa zalaže za prava životinja, nagađalo se kako je ove godine zabranila princu Harryju odlazak na tradicionalni lov, Boxing Day, koji se održavao dan nakon Božića. No, ubrzo se isti izvor oglasio te objasnio kako je Meghan shvatila da je to tradicija kraljevske obitelji već godinama te time negirao nagađanja. 'Meghan nije veganka niti vegetarijanka, no ne voli bespotrebnu okrutnost prema životinjama' nadodao je. 

Iako posljednjih tjedana kraljevska obitelj puni naslovnice s navodnim svađama i lošim odnosima između vojvotkinja i prinčeva, usprkos tome, zajedno su proveli božićne blagdane.