Oni imaju baš sve što požele, postali su slavni i prije svog rođenja, putuju na zanimljive destinacije, a javnost i mediji prate svaki njihov korak. Često se nađemo u situaciji kada kažemo, 'Ah, lako njima kad imaju baš sve', ali to ipak ne znači da djeca kraljevskog para Kate Middleton i princa Williama odrastaju u nekom zamišljenom, bajkovitom svijetu.

S obzirom na to da su Kate i William poprilično zauzeti društvenim obvezama, a treća beba je na putu, lako je zamisliti kako princa Georgea i njegovu sestricu Charlote čuva i pazi cijela vojska dadilja. Iako je u svijetu poznatih potpuno normalno unajmini i šest dadilja, u obitelji Kate i Williama to ipak nije slučaj. Oni imaju samo jednu dadilju. Par sam kupa svoju djecu, igra se s njima i hrani ih.
Strani mediji, upoznati sa životom u kraljevskoj palači, tvrde kako mali princ i princeza ne nose markiranu i skupu odjeću, već Kate za njih bira ipak jeftinije komade. Osim toga, Kate vodi posebnu brigu da mališani poštuju svačiji radi, da svoje igračke nakon igre pospreme, a ne da očekuju kako će to netko drugi napraviti za njih. Što se pak igre tiče, par želi da djeca što više vremena provode vani i uživaju u nekim 'klasičnim' igrama, jer mobiteli, kompjutori i ostala elektronska čudesa, još im nisu dozvoljena. Ako je vjerovati svemu, Kate i William uistinu na najbolji mogući način odgajaju svoju djecu. Autor: D.P. Foto: Getty