Story radio
Početna Celebrity 6697 prikaza 17. srpnja 2019.

Kate i William otkrili tko je učitelj malenog princa Georgea

Instagram screenshot.

Radi se o svjetski poznatoj zvijezdi

Kate Middleton i princ William, vojvode od Cambridgea sa svojom djecom, jedna su od najupečatljivijih obitelji na svijetu. U posljednje vrijeme, pojavljivali su se u medijima zbog nekoliko pojavljivanja na nedavno završenom teniskom turniru na Wimbledonu, na čijem je finalu upravo Kate bila ta koja je dodijelila trofej pobjedniku, srpskom tenisaču Novaku Đokoviću.

 | Author: Profimedia Profimedia.

No, kada su kod kuće, jedina briga su im njihova djeca, jednogodišnji Louis, četverogodišnja Charlotte i petogodišnji George. Ono zbog čega se maleni George nedavno pojavio u medijima je njegov učitelj, koji je svijetu poznat kao velika teniska zvijezda. Radi se o trećem tenisaču svijeta, 37-godišnjem Švicarcu, Rogeru Federeru, prenosi portal 'Marie Claire'. 

Tu informaciju otkrila je njegova majka Kate, koja je ispričala da je George odradio sate tenisa i to s njegovim najdražim igračem, i to u dvorištu svoje bake i djeda u Bucklebury kući. To svakako nije teško za povjerovati, jer je Roger već nekoliko godina dobar prijatelj kraljevske obitelji. 

 | Author: Instagram Instagram.

'U ovoj fazi radili smo na dodirivanju loptice, isto kao što radim i sa svojim dječacima', ispričao je legenda tenisa koji nije mogao sakriti koliko je impresioniran prinčevom igrom. Anne Keothavong, kao izvor blizak vojvotkinji od Cambridgea, ispričala je da cijela obitelj jako voli tenis, a pogotovo petogodišnjak koji je ostvario jedan od svojih snova, zaigravši s velikim tenisačem svijeta, Rogerom. 

 

 

Komentari