Kate Middleton, uočena je u božićnoj kupnji sa svoje dvoje starije djece, princem Georgeom i princezom Charlotte. No, to ne bi bilo niti malo čudno da vojvotkinja od Cambridgea nije otišla sama s djecom ushopping centru u gradu Lynnu. Vojvotkinju su paparazzi uslikali dok je dan provodila u kupnji bez svojih zaštitara. Sa smješkom na licu je čekala u redu na blagajni kao i svi ostali kupci u dućanu.

Učiteljica Sarah Daniels ispričala je Daily Mailu kako ih je vidjela u trgovini, kada su išli prema dijelu s igračkama. 'Primjetila sam ženu s tamnom kosom nedaleko od mene te pomislila kako mi je poznata. Potom sam čula princa Georgea kako govori princezi Charlotte da nešto podigne te sam tada shvatila u koga gledam' u šoku je objašnjavala Daniels te nadodala kako su izgledali kao divna obitelj koja je izašla u kupnju pred Božić.

Nadalje, učiteljica je komentirala kako smo se naviknuli gledati ceremonije i veliku pompu oko kraljevske obitelji te da je bilo divno za vidjeti Kate u dućanu s djecom poput svih ostalih ljudi.