Kate Middleton i princ William ovog su tjedna sudjelovali na tradicionalnoj kraljevskoj regati King's Cup, kojom se svake godine prikupljaju sredstva za humanitarne organizacije koje vojvode od Cambridgea sponzoriraju. Zbog toga što je okruženje to od nje zahtijevalo, 37-godišnjakinja je nakon čak 11 godina ponovno obukla kratke hlače u javnosti, što je oduševilo javnost. 'Dovraga Kate, kakve noge', komentirala je jedna od tisuće obožavatelja na društvenim mrežama. 

Novinarka Ashley Pearson tvrdi da je Kate po pitanju odijevanja mnogo ograničenija od bivše glumice i supruge princa Harryja, Meghan Markle jer će Kate vjerojatno jednog dana postati kraljica, dok su Meghanine šanse za to minimalne. Posljednji put je u kratkim hlačama viđena u rujnu 2008. godine, kad je išla na zabavu u Londonu, što je bilo tri godine prije nego što se udala za princa Williama.

Kao što je već poznato, Kate obožava vježbati i održavati svoju vitku figuru, zbog čega nije čudno što ima utegnute noge. Majka troje djece uistinu izgleda besprijekorno, a nedavno je otkrila i koja je to vježba u koju se kune. Vježbe koje vojvotkinja radi za održavanje ravnog i toniziranog trbuha su različiti izdržaji, kod kojih se aktivira cijelo tijelo. 'Kate je ovisnica o vježbanju. Ona i Pippa svoj izgled shvaćaju jako ozbiljno, a i njihova majka Carole je, iako je u šezdesetima, u jako dobroj formi', otkrio je izvor blizak obitelji, što dodatno dokazuje koliko vojvotkinja uživa u svom tijelu.