Vojvotkinja Kate Middleton uskoro bi na svijet trebala donijeti još jednog člana kraljevske obitelji, no to nije jedina prinova koja je razveselila nju i njezinu obitelj. Naime, Pippa Middleton, vojvotkinjina sestra, također je trudna, kako piše Daily Mail pa Middletoni zaista imaju razloga za slavlje.

Pippa je trudna sa suprugom Jamesom Matthewsom, financijskog stručnjaka za kojeg se udala prije godinu dana, a ovo je njihovo prvo dijete. Izvor blizak paru također je otkrio kako bi beba na svijet trebala stići u listopadu, kada će vojvotkinja Kate prvi put postati teta. Poznato je da su Pippa i Kate jako bliske pa Pippa je o trudnući najprije obavijestila supruga, a odmah nakon njega i sestru. Također, ranije se šuškalo kako su sestre planirale zatrudnjeti u isto vrijeme, ali Kate je ipak preduhitrila 34-godišnju Pippu.

Podsjetimo, Pippa i James pred oltar su stali u svibnju 2017., a s obzirom na to da je bilo riječ o vjenčanju vojvotkinjine sestre i sina Davida Matthewsa, bogatog upravitelja ulagačih fondova, bivšeg pilota i nasljednika škotske titule Laird od Glen Affri, mediji su s velikim interesom popratili njihovo vjenčanje.