Story radio
Početna Celebrity 46949 prikaza 17. svibnja 2019.

Kate Middleton otkrila što joj se događa s najmlađim sinom

Profimedia. Princ William i Kate Middleton nakon porođaja trećeg djeteta ispred bolnice St. Mary, London

Izlanula se

Tokom još jednog u nizu kraljevskih pojavljivanja, ovoga puta na izložbi u Bletchley Parku u Buckinghamshireu, vojvotkinja od Cambridgea, 37-godišnja Kate Middleton ponovo je pričala o svojoj djeci i dala naslutiti kako je jedno od njih ušlo u novu fazu odrastanja, javlja Daily Mirror.

Razgovarajući s jednom od žena koje su prisustvovale izložbi, Kate je rekla kako su ona i njen suprug, 36-godišnji princ William, zbog njihovog najmlađeg jednogodišnjeg sina Louisa uvijek u stanju pripravnosti. 

 | Author: Profimedia Profimedia.

'Zbog Louisa moramo stalno biti na oprezu. Neki dan sam se okrenula samo na tren, a on je već bio na vrhu tobogana! Šokirala sam se', priznala je Kate. Po njenoj izjavi moglo bi se zaključiti kako je maleni Louis već prohodao te da svojim roditeljima uveliko već pravi nestašluke.

Princ Louis treće je dijete vojvotkinje Kate Middleton i princa Williama. Već pri rođenju jako je sličio na svog starijeg petogodišnjeg brata princa Georgea u prvoj godini života. I njihova sestrica, četverogodišnja princeza Charlotte, u prvoj godini života jako je nalikovala svojoj braći.   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Diana Kate Meghan 🇬🇧 (@loveprincessdiana)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Diana Kate Meghan 🇬🇧 (@loveprincessdiana)

Komentari