Napokon je otkrivena tajna vojvotkinje od Cambridgea, zbog koje kao majka troje djece izgleda uistinu besprijekorno, prenose strani mediji. Vježbe koje Kate Middleton radi za održavanje ravnog i toniziranog trbuha svima su dobro poznate, što ne čudi da je u dobroj formi. Veličina koju nosi je XS, zbog čega je u središtu pažnje obožavatelja kraljevske obitelji. 

Majka princeze Charlotte, princa Georgea i princa Louisa zaklinje se u vježbu zvanu 'plank', koja se opisuje kao izdržaj koji je odlična vježba, posebno za središnji dio tijela. Upravo tako jačaju se mišići leđa i trupa, ali i mišići stražnjice, nogu, ruku i prsa. Izvor blizak utegnutoj vojvotkinji otkrio je da ona spomenutu vježbu odrađuje u tri elementa, osnovnom, bočnom i takozvanom 'skydiveu'. 'Sve su to položaji koje Kate može držati 45 sekundi ili duže i ponavljati svaki put najmanje deset puta', rekao je spomenuti izvor. Uz plank, 37-godišnjakinja često uz loptu radi trbušnjake, kako bi što više ojačala trbušne mišiće.

Unatoč tome što izgleda kao da nikada nije rodila, nedavno su u javnost procurile fotografije prije i poslije botoksa, što ipak dokazuje da Kate nije u potpunosti zadovoljna svojim izgledom. Ugledni britanski estetski kirurg dr. Munir Somji uvjeren je da je vojvotkinja od Cambridgea minimalno, ali trajno mijenjala svoj izgled podvrgnuvši se omanjem estetskom zahvatu koji neukom oku lako promakne. Naime, on je na službenoj stranici svoje klinike usporedio fotografije 37-godišnjakinje i zaključio da si je ubrizgala injekcije tzv. 'baby botoksa' te smatra da su razlike više nego očite. S obzirom da se Kate bliži 40. godini, ne bi bilo čudno da je malo poradila na prevenciji bora.